Despre noi

In primavara anului 2009, un grup de studenti, insotiti de profesorul lor, Cristi Toma, aleg sa faca o provocare. Aflati in parcul Tineretului, isi propun sa atraga atentia trecatorilor, interpretand cateva scene din piesa “Visul unei nopti de vara” a lui Shakespeare. Impresionat de reactiile frumoase ale oamenilor, Cristi Toma decide sa monteze acest spectacol cu grupul de studenti, carora le alatura absolventi din promotiile sale anterioare.
Dupa mai bine de 60 de reprezentatii, sustinute in spatii precum Sala Palatului, Teatrul Notarra, Palatul Copiilor, Teatrul George Ciprian Buzau, Teatrul National Targu-Mures si multe altele, proiectul ajunge la final.

 

In ianuarie 2012, Cristi Toma le propune fostilor studenti, Andrei Vasilescu si Mihai Capatina, sa i se alature, pentru punerea in scena a spectacolului “D’ale Carnavalului” de I.L.Caragiale. In luna iunie, Andra Iulia Stoicescu este invitata sa participe la o repetitie, de colega ei, Ana Calin, distribuita in spectacol.

Regizorul Cristi Toma o convinge pe Andra sa dea proba pentru rolul Mita Baston. Incantat de interpretarea ei, acesta ii propune sa faca parte din distributia spectacolului.

In toamna anului 2012, noi, Cristi Toma, Andrei Vasilescu, Mihai Capatina si Andra Iulia Stoicescu decidem sa infiintam Compania de Teatru Cristi Toma. 🙂

Astfel ca pana astazi, in ianuarie 2020, am dat viata mai multor proiecte. 10 spectacole de teatru si divertisment, jucate pe scenele din Romania, Elvetia si Republica Moldova.
“Cerere in casatorie”, A.P.Cehov, “Doi pe un balansoar”, William Gibson, “Priveste inapoi cu manie”, John Osborne, “Momente vesele”, colaj de schite scrise de Dan Mihaescu, “Tinerete fara batranete si viata fara de moarte”, Petre Ispirescu, etc
Am batut tara in lung si-n lat si am atins multe scene ale teatrelor din provincie. In Bucuresti, am jucat la Teatrul de pe Lipscani, Godot, Palatul National al Copiilor, Teatrul de Arta, La Scena, Teatrul Rosu si altele.

Call Now ButtonSună-ne